Testen van Rookmelders

Innovatieve methode om rookmelders te inspecteren.
Als het gaat om inspecties van rookmelders, op moeilijk toegankelijke plaatsen, dan bied DCI dé oplossing.
Bouwvoorschriften en de verzekering schrijven voor dat rookmelders jaarlijks (verplicht) een technische controle moeten ondergaan. Op geringe hoogte is dit vrij gemakkelijk. Bij grotere hoogtes is dit een ander verhaal.
Tijdens gesprekken met klanten en installateurs van brandbeveiliging kwamen wij op het idee om een innovatief product te ontwikkelen om deze testprocedure aanzienlijk te vereenvoudigen.
De DCI multicopter, is speciaal geoptimaliseerd voor binnenvluchten, uitgerust met de juiste testapparatuur én volledig afstand bestuurd (RC). DCI test rookmelders op alle hoogtes, boven goederen en productieomgeving.
De voordelen op een rijtje:

  • Geen impact op de productieprocessen.
  • Snel.
  • Veiligheid.
  • Grotere flexibiliteit.
  • Minder kosten.

Algemene Inspecties

Wij zijn gespecialiseerd om inspecties uit te voeren in gebouwen. Uiteraard kunnen wij u ook helpen in open lucht.
Drone inspecties kunnen uw bedrijf veel tijd en kosten besparen, u hoeft geen rekening te houden met het plaatsen van bijvoorbeeld stellingen, wat veel tijd in beslag kan nemen.
>Bovendien verhoogt de veiligheid drastisch doordat men geen personeel hoeft in te zetten in gevaarlijke situaties of omgevingen.

Lucht fotografie en -opnames

Het is niet altijd simpel om het hele bedrijf op video of foto vast te leggen. Door het gebruik van onze Drones kunnen wij foto’s nemen en video’s maken op plaatsen waar je niet zonder het gebruik van stellingen zelf foto’s of video’s kan maken.
Een foto vanop een andere hoogte geeft een extra dimensie mee waardoor uw beeld sterker over komt.